Sang og musikalske innslag

Erik Lerdahl har sunget fra han var liten, da han var solist i Sølvguttene. Han har studert sang på universitetet og har jevnlig konserter. Han kombinerer også gjerne sine egne foredrag med sang. Har har utgitt sin egen CD Ave Maria, der han synger en kombinasjon av selvskrevne sanger og kjente sanger.

Fransk chanson

Erik har hatt mange konserter med fransk sanger. Han er oppvokst i Frankrike og har derfor det franske under huden. Han synger med dyp innlevelse på fransk. Samtidig oversetter han og forteller om innholdet i sangene på en underholdende måte. Nedenfor er to videoklipp av Erik i aksjon.

Meditativ sang

Erik har også spesialisert seg på meditativ sang, delvis inspirert av gregoriansk chant. Han kan holde minikonserter på steder som Bispekapellet, Utstein kloster, Sola Ruinkirke, Ølhallene på Tou Scene osv. Han kombinerer sangen med små fortellinger og enkle symbolske handlinger. Nedenfor har vi opptak av en selvkomponert sang, Kyrie, og Ave Maria (Schubert).

Sang på konferanser/seminarer

Erik Lerdahl har hatt mange opptredener på konferanser og seminarer, der han gjerne også har hatt foredrag og/eller vært konferansier. Han kan synge helt acapella eller ha med seg en gitarist/pianist på scenen. Med sang, øvelser og humor bryter han den litt formelle stemningen som ofte råder på seminarer og konferanser.

«La oss jobbe sammen!»

TA KONTAKT